یک توپ بزرگ فلزی از آسمان سقوط کرده و در منطقهای دور افتاده در ۴۸۰ مایلی (۷۷۲ کیلومتر) پایتخت نامیبیا، ویندهک فرود آمده است. گمانه زنیهای زیادی در مورد منشاء این توپ فلزی تو خالی وجود دارد و هیچ کس مطمئن نیست که از کجا آمده است، ولی ظاهرا با سرعت زیادی سقوط کرده چرا که در فاصله ۶۰ فوتی (۱۸ متر) از محل فرودش که یک حفره با بیش از یک پا عمق (حدود نیم متر) و ۱۲ فوت (۳٫۶۵ متر) قطر بوده، پیدا شده است.
این توپ که از یک آلیاژ فلزی ساخته شده است، ۱۳ پوند ( ۵٫۸ کیلوگرم ) وزن داشته و طول محیط آن ۴۳ اینچ ( ۱٫۰۹ متر) است. ظاهرا اشیائی مشابه این توپ در سراسر نیم کره جنوبی ( در استرالیا و آمریکای لاتین و همچنین در نقاط دیگر آفریقا) طی دو دههی گذشته به زمین سقوط کرده است.
به هر حال این شیء منفجر نشده، باز نشده یا نورهای عجیب غریب از خود ساطع نکرده و فعلا آدم فضاییها برای پیدا کردن آن نیامدهاند. به نظر میرسد اگر این توپ فلزی قطعهای از زبالههای فضایی باشد مقامات ناسا آن را تائید میکردند، اما در حال حاضر خبری از تایید آنها نیست.
شما چه فکر میکنید؟














۰۳/۱۰/۱۳۹۰ @ ۶:۵۱ ب.ظ
لینک منابع:
popsci.com/technology/article/2011-12/mysterious-metallic-space-ball-falls-earth-africa-baffling-authorities
physorg.com/news/2011-12-space-ball-namibia.html
۰۵/۱۰/۱۳۹۰ @ ۵:۰۰ ق.ظ
این که امیدِ خودمونِ! ماشاالله تو این دو سال چهقدر بزرگ شده!!!
۰۵/۱۰/۱۳۹۰ @ ۲:۰۶ ب.ظ
نه بابا امید داره مثل شیر اون بالا میچرخه…
احتمالا یه قطعه از ماهواره های قراضه اون آمریکای جهانخواره…
۰۶/۱۰/۱۳۹۰ @ ۷:۳۴ ب.ظ
سلام
من تازه با سایت شما آشنا شدم.
قبلا اسمی از سایت شما نشنیده بودم با اینکه خیلی سایت خوبی دارید نمیدونم چرا.
من فکر میکنم این شی زبالهی فضایی باشه.